tag:blogger.com,1999:blog-6444918758473814951.post8250302260782743063..comments2023-01-08T09:53:22.518+01:00Comments on Wolkenpalast : ein Topf und SuppengrünFräulein K.http://www.blogger.com/profile/02226293719823953899noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6444918758473814951.post-5765785409675850322014-01-31T21:24:44.160+01:002014-01-31T21:24:44.160+01:00That sounds scrumptious! Though not a green, one o...That sounds scrumptious! Though not a green, one of my very favourite vegetables that people often overlook is the humble parsnip. It can do anything a carrot can and tastes flat out awesome when slow roasted with fresh herbs or pan friend with onions.<br /><br />Big hugs & lots of happy Friday wishes,<br />♥ Jessica Witchcrafted Lifehttps://www.blogger.com/profile/02992822472797191121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6444918758473814951.post-85874494085387261522014-01-31T06:42:25.112+01:002014-01-31T06:42:25.112+01:00Wir essen leidenschaftlich gern Linsensuppe! Mhmmm...Wir essen leidenschaftlich gern Linsensuppe! Mhmmmm.. :) Suppengrün kommt da zwar nicht rein, aber Brühe kann ich auch nicht ab. Wir salzen dann nur und der Rest kommt mit dem Gemüse und bei der Linsensuppe natürlich mit den Würstchen!Anne von beswingtes Allerleihttps://www.blogger.com/profile/03880212646017179840noreply@blogger.com